Announcement

Collapse
No announcement yet.

Lenin var också han ond

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Visa
Clear All
new posts

 • Lenin var också han ond

  Kommunister som vill rädda vad som räddas kan av sin livslögn intalar sig att Lenin var en god människa - och att det bara var otur att den där "onda Stalin"råkade på något vis komma till makten, Och sedan förstörde elakingen Stalin Lenins, enligt kommunisterna, ädla projekt - skapandet av det klasslösa samhället.

  Men sanningen är att även Lenin var ond - och det redan från första början. Arkiven i den f.d. Sovjetunionen har öppnats efter kommunismens fall - och de innehåller åtskilliga brev av Lenins hand som avslöjar hans ondska. Boken "Le livre noir du Communisme: Crimes, terreur, répression" (på svenska "Kommunismens svarta bok: brott, terror, förtryck") återger en del av innehållet i Lenins brev.

  Här följer ett utdrag ur ett brev som Lenin skrev till Politbyrån den 19 mars, 1922 angående behovet av att konfiskera kyrkornas egendom:

  "Jag tror att våra fiender håller på att begå ett monumentalt strategiskt fel. Faktum är att läget gagnar oss mera än dem. Vi är nästan 99 procent säkra på att vi kan tilldela dem ett dödligt slag och konsolidera den centrala position som vi måste besitta under flera kommande decennier. Med hjälp av alla de där svältande människor som nu börjar äta varandra, som dör i miljontals och vars lik skräpar ner vägrenarna i hela landet, är det nu och bara nu som vi kan - och därför måste - konfiskera all kyrkoegendom med all den skoningslösa energi som vi fortfarande kan uppbjuda. Detta är just det ögonblick då massorna kommer att stödja oss med iver ... vi måste ansamla en skatt på hundratals miljoner guldrubler (tänk bara på hur rika en del av de där klostren är!) ... allt belägg tyder på att vi inte skulle kunna göra detta vid en annan tidpunkt, därför att vårt enda hopp är desperationen hos massorna som hungersnöden har orsakat, som kommer att sympatisera med oss, eller åtminstone inte bry sig ..."

  Lenin kände således mycket väl till hungersnöden som kommunisterna hade orsakat bland massorna. Han t.o.m. välkomnade svälten, bottenlös cyniker som han var, därför att massvälten gagnade hans maktambitioner! Lenin och hans kumpaner var alltså precis lika onda i själarna som Stalin.

  De sovjetryska kommunisternas ondska alstrades av den marxistiska ideologin/filosofin. Den var inte bara en tillfällighet. Ondskan hade en orsak.

  Och kom ihåg: Samma orsak - samma verkan.

  De svenskar som tror på den marxistiska ideologin/filosofin är också onda. De har bara inte visat fram sina riktiga ansikten ännu - eftersom de ännu inte har fått en chans att gripa makten och visa vad de går för!
  Last edited by henriku; 02-09-2020, 01:09 PM.
Working...
X