Announcement

Collapse
No announcement yet.

Iran är vår fiende

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Visa
Clear All
new posts

 • Iran är vår fiende

  IRAN ÄR VÅR FIENDE - DEL 1

  USAs president Obama vill inte gå i krig mot teokratin i Iran. Han vill ”bygga broar”. Trots att Iran lär hålla på med att utveckla kärnvapen, och trots att Irans politiska ledare uttryckligen har sagt att de vill utplåna Israel, och trots att iranska Qud-agenter nästan dagligen mördar amerikanska soldater i Irak - vill president Obama samtala med Tehran-regimen och försöka hitta en fredlig förhandlingslösning på USAs meningsskiljeaktigheter med den.

  President Obama upprepar Neville Chamberlains missgrepp. Precis som det var omöjligt att resonera med Hitler, är det omöjligt att resonera med mullorna. Därför att mullorna är svurna fiender till den västerländska civilisationen - precis som Hitler var en svuren fiende till friheten och den representativa demokratin. Obamas försök att blidka mullorna kan komma att sluta lika illa som Chamberlains lönlösa försök att blidka Hitler.

  Det finns faktiskt väldigt många paralleller mellan mullorna och Hitler. Till att börja med hatar mullorna judarna precis lika mycket som Hitler gjorde. I den iranska islamistiska propagandan kallas judarna för ” avkomma till apor och svin”. Kolla Memri om du inte tror mig - http://www.memri.org/bin/articles.cgi?Page=archives&Area=sr&ID=SR39 06 . Dessutom dyrkar/dyrkade både mullorna och Hitler det brutala våldet. Hitler hyllade ”Den blonda besten”. Mullorna hyllar självmordsbombarna och övriga terrorister. Dessutom är/var både mullorna och Hitler totalitärer. Hitler skröt med att ”Jag behöver inte socialisera företagen, eftersom jag har socialiserat människorna istället”. Mullorna sätter iranierna i en tvångströja av moraliska och ekonomiska kontroller. T.ex. riskerar kvinnor att stenas till döds om de anklagas för vänsterprassel, och kvinnor kan utsättas för spöstraff om de ertappas med att inte bära sjal och slöja. Dessutom är/var både mullorna och Hitler ökända för sin grymhet. Alla känner till de bestialiska illdåden som utfördes i Hitlers koncentrationsläger. Och bl.a. Amnesty International har i våra dagar dokumenterat de grymma tortyrmetoderna som används i de iranska fängelserna. Jag skulle kunna fortsätta jämförelserna mellan mullorna och Hitler nästan hur länge som helst.

  Att mullorna hatar den västerländska civilisationen och allt som den står för, beror på deras filosofi. Mullorna sätter inte värde på livet på denna jord, såsom vi västerlänningar gör. Mullorna anser att det viktiga är tillvaron i deras imaginära ”livet efter detta” - d.v.s. tillvaron i himmelriket som de inbillar väntar dem efter döden.

  Så mullorna vill att alla vi människor ska lida och försaka i vårt liv på denna jord, för att i gengäld få uppleva en obeskrivlig lycka i det fiktiva himmelriket när vi dör. Eftersom mullorna värdesätter livet efter döden och inte livet på denna jord, så dyrkar de faktiskt döden. De dyrkar ond, bråd död. Mullornas hjältar framför alla andra är ju självmordsbombarna, som går i döden själva blott och bart i syfte att mörda oskyldiga andra samtidigt.

  Mullorna sätter inte heller värde på förnuftet. De anser inte att förnuftet är människans källa till kunskaper. Mullorna inbillar sig att kunskap kommer som en gåva från Allah - i form av ”uppenbarelser”. Så om det förnuftet säger strider mot det som står i Koranen - då är det Koranens ord som gäller. Och den modiga individ som står fast vid det som hans eget förnuft säger, är en förrädare - en kättare enligt mullorna. Och hon skall slås ihjäl.

  Vidare förkunnar mullorna att det moraliska idealet inte består av strävan efter att leva och uppnå lycka på denna jord - utan att det består av självuppoffring. De förkunnar t.ex. att det största hjältedådet som en människa kan utföra är att dö ”martyrdöden”.

  Ja, mullorna uppmanar sina anhängare och undersåtar att för sin tros skull. Mullorna tar sin muslimska religion på dödligt allvar. De förkunnar att en ”god muslim” ska slå ihjäl samtliga otrogna som vägrar att låta sig omvändas. Mullorna är m.a.o. fanatiker, fanatiker som är beredda att mörda för sin religions skull. Det är ju därför de förhärligar självmordsbombarna och terroristerna. Det är därför som de är beredda att stena till döds kvinnor som anses ha brutit mot Islams moraliska påbud.

  Vi västerlänningar begår självmord om vi inbillar oss att vi kan resonera med sådana fanatiker.
  Last edited by henriku; 06-01-2020, 06:14 AM.

 • #2
  IRAN ÄR VÅR FIENDE - DEL 2

  Och mullorna har redan visat i handling, gång på gång, att de faktiskt tänker mörda oss västerlänningar om vi inte kapitulerar och låter oss omvändas. Redan strax efter maktövertagandet för 30 år sedan kidnappade mullornas hejdukar den amerikanska ambassadpersonalen i Tehran och höll dem som gisslan i mer än 300 dagar. 1983 mördade iranska marionetter i Hizbollah nästan 300 amerikanska marinkårssoldater medan de sov i sina baracker i Beirut. Irans regering har under åren som har gått misstänkts eller bevisats ligga bakom många dussintals terrordåd då oskyldiga västerlänningar har mördats. Mullorna finansierar sådana terrorgäng som Hizbollah. Mullorna samarbetar med sådana andra västfientliga terrorregimer som de i Syrien och Nordkorea - bl.a. om att utveckla robotar och kärnvapen. Vi måste ta alla dessa varningssignaler på allvar.

  Vi måste till att börja med oskadliggöra Tehran-regimen rent fysiskt - helst innan den har hunnit skaffa sig kärnvapen och effektiva robotar att bära dem. Annars kan Israel utsättas för den Andra förintelsen. Och sedan skulle resten av oss västerlänningar stå på tur.

  Jag skämtar inte. Irans regim gör enorma ekonomiska uppoffringar för att utveckla kärnvapnen och robotarna. Det skulle de inte göra om de inte tyckte att dessa förintelsevapen varväldigt viktiga! Och om de inte avsåg att använda dem en inte-så-vacker dag. Att oskadliggöra Tehran-regimen fysiskt vore faktiskt inte så hemskt svårt. USAs hangarfartygsbaserade stridsflyg skulle sannolikt kunna göra jobbet åtminstone nästan helt ensamma utan att marktrupper behövde sättas in. Stridsflyget skulle sannolikt kunna bomba sönder Irans ekonomi och utplåna mullornas vapenforskningsanläggningar på bara några veckor. Men om mera än så skulle krävas för att oskadliggöra Tehran-regimen - då borde, nej måste - västländerna faktiskt göra det.

  Men kampen mot mullorna skulle inte därmed vara vunnet. Därför att denna strid handlar inte ”bara” om militära frågor. Den handlar i ännu högre grad om idéer. Därför att det är idéer som avgör hur människor lever sina liv och hur de bedriver sådana verksamheter som politik. Om människor bejakar förnuftet, då kommer de att sätta värde på livet. Och de kommer då att kunna resonera med varandra, och lösa sina tvister med fredliga medel.

  Men om människor bejakar blind tro och uppenbarelser - då blir ingen fredlig samlevnad mellan människor möjlig.

  Därför att: Om vi västerlänningar säger att vi vet, av rationella skäl, att frihet och fred är bra - men mullorna säger att deras uppenbarelser säger dem att det är bättre att bedriva krig, i syfte att få till stånd den moraliskt riktiga islamistiska diktaturen - hur ska vi då kunna motbevisa dem? Hur ska vi kunna motbevisa en uppenbarelse som mullorna säger sig ha haft? Om vi presenterar belägg för vår uppfattning för dem, kommer de antagligen bara att svara något i stil med att "Allahs vägar är outgrundliga" - men att de bara ”vet” att Han har visat dem sanningen.

  Hur ”vet” de? På något vis!

  Och skillnaderna mellan mullornas religiösa filosofi och vår filosofi gör oss till fiender i deras ögon - med tvingande nödvändighet.

  På alla väsentliga punkter är nämligen vår västerländska filosofi motsatsen till deras religiösa filosofi. Vi hävdar att denna verklighet är den enda som existerar. De hävdar att en annan ”högre” verklighet existerar, och att den är viktigare än denna verklighet. Vi hävdar att förnuftet är människans enda källa till kunskaper, och att vi därför måste vara rationella. De hävdar att blind tro är människans yttersta källa till kunskaper, och att vi därför måste göra vadhelst som de heliga skrifterna påbjuder oss att göra. Vi hävdar att varje enskild människa är ett oersättligt värde, och att hon har en rätt att leva för sin egen skull. De hävdar att varje människa är en bricka i Allahs spel, och att hon har en plikt att dö för Islams skull. Vi hävdar att staten måste låta människorna leva sina liv efter eget huvud, d.v.s. att varje människa måste vara fri. De hävdar att staten måste se till att människorna gör det som Koranen säger är moraliskt påbjudet, och att varje människa därför måste vara kuvad av staten. Vi vill ha ett fritt samhälle - eller åtminstone en parlamentarisk demokrati. De vill ha en teokratisk diktatur.

  Sådana här grundläggande motsättningar går inte att överbrygga. Vi kan inte kompromissa med islamister som vill se oss döda. Vad kan vara kompromissen mellan vår vilja att leva och deras vilja att vi ska dö? Det finns ju ingen mellanting mellan livet och döden!

  Vi måste därför kämpa. Och vi måste inte ”bara” försvara oss militärt. Vi måste också, och detta är ännu viktigare, försvara vår grundläggande filosofi. Vi måste förklara för alla som är redo att lyssna vilka våra ideal är – sekularismen, förnuftet, egennyttan, friheten. Vi måste bedriva ett filosofiskt upplysningsarbete. När rätt filosofi vinner burskap i västländernas kultur, då kommer västerlänningarna att utveckla den ryggrad som krävs för att stå upp emot islamisterna och den iranska teokratin.

  Tyvärr är den västerländska civilisationens egentliga filosofi urvattnad och underminerad i vår kultur. Få västerlänningar är konsekventa förespråkare av den västerländska civilisationens egentliga filosofi. Många västerlänningar tror på sådana anti-västerländska idéer som den kristna religionen, den moderna subjektivismen, den livshatande altruismen, den ofrihetliga socialismen, den industrifientliga ekologismen o.s.v. Det är egentligen bara den lilla minoritet av dagens västerlänningar som är anhängare av verklighetens absolutism, förnuftet, egennyttans etik och kapitalismens politik som kan försvara den västerländska civilisationen mot sådana hot som den islamistiska fundamentalismen och totalitarismen.
  Last edited by henriku; 06-01-2020, 06:06 AM.

  Comment

  Working...
  X