Announcement

Collapse
No announcement yet.

Industrier förbättrar miljön

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Visa
Clear All
new posts

 • Industrier förbättrar miljön

  Miljöister pladdrar om att våra industrier förstör miljön. Sanningen är dock den motsatta. Industrierna förbättrar miljön!

  I stort sett alla industrier förbättrar miljön – för oss människor. Det är deras syfte.

  T.ex. byggnadsindustrin förbättrar oss människors miljö genom att skapa bostäder som skyddar oss människor mot kyla, regn, starkt solljus o.s.v. Cementindustrin, tegelbruken, fönsterglasfabrikerna o.s.v. bidrar till samma syfte. Det är givetvis bättre för människors liv och hälsa att sova i ett hus istället för att sova ute under bar himmel i den orörda naturen!

  Anläggningsindustrin förbättrar oss människors miljö genom att skapa vägar, broar, hamnar o.s.v. Det går mycket bättre för oss att förflytta oss i bilar, på tåg, på bussar o.s.v. istället för att ta oss fram till fots i en orörd skog.

  Jordbruket förbättrar vår livsmiljö genom att ersätta skogar och gräsmarker med fält där spannmål odlas och boskap betar. Det är bättre för oss människor att odla och uppföda istället för att jaga vilda djur i vildmarken – om vi vill äta oss mätta.

  Förpackningsindustrin förbättrar vår livsmiljö genom att skydda våra livsmedel mot smuts, råttor, bakterier o.s.v. Det är givetvis bättre för oss att äta tjänligt livsmedel istället för att stoppa i oss skämt livsmedel.

  På liknande sätt förbättras vår livsmiljö av skogsindustrin, stålverken, gruvindustrin, skeppsvarven, oljeindustrin o.s.v.

  Varför är då miljörörelsen fientlig mot de livsgivande industrierna? Därför att miljöisterna vill inte skydda miljön för människans skull. De vill ”skydda” naturen mot människan. Ty för oss människor att ändra om i naturen för att överleva är att skada den - enligt de gröna. Därför är människan som sådan fienden i miljöisternas ögon. Därför är det logiskt att miljöisterna kämpar mot självaste industrisamhället. Ju färre industrier desto mindre påverkan på naturen.

  Men vi människor kan omöjligen överleva överhuvudtaget utan att ständigt ändra på miljön omkring oss. Om miljöisterna lyckas med att rasera det moderna industrisamhället går flera miljarder människor utav svält och andra umbäranden. Miljörörelsen är därför hela mänsklighetens fiende.
  Last edited by henriku; 11-11-2021, 01:27 PM.
Working...
X