Announcement

Collapse
No announcement yet.

Miljörörelsen vill förstöra

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Visa
Clear All
new posts

 • Miljörörelsen vill förstöra

  Miljörörelsens ledare har samma mål som nazisternas och kommunisternas ledare en gång i tiden hade – nämligen att förstöra.

  Miljörörelsens ledare vill förstöra vår energiförsörjning genom att stoppa användningen av kärnkraft och fossila bränslen. De vill förstöra vår livsmedelsförsörjning genom att stoppa bruket av bekämpningsmedel, konstgödsel och bioteknologi. De vill förstöra vår rörelsefrihet genom att stoppa bilismen. De vill t.o.m. förstöra vår fritid genom att medelst statens våld tvinga oss att ägna oss åt återvinning och kompostering.

  Och miljörörelsens ledare drar sig inte för att orsaka miljontals oskyldiga människors död. Ett exempel på detta är förbudet mot användning av DDT som världens miljörörelse drev igenom på 1970-talet. Före det förbudet hade malarian utrotats i stora områden i Tredje världen – tack vare bruket av DDT. Men efter det av de Gröna hett eftertraktade förbud mot DDT-besprutning började de malaria-bärande myggen föröka sig igen. Och malarian började därför att återigen döda miljontals oskyldiga människor i tropikerna varje år.

  Och ändå fanns det aldrig något vetenskapligt bevis för miljörörelsens påståenden att DDT var farlig för människan eller att DDT skadade fåglarnas fortplantning!

  Det är inte längre nazismen och kommunismen som hotar mänskligheten. Numera är det miljörörelsen som är det stora hotet.
  Last edited by henriku; 12-12-2021, 02:21 PM.
Working...
X