Announcement

Collapse
No announcement yet.

Kristdemokraterna är sämst!

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Visa
Clear All
new posts

 • Kristdemokraterna är sämst!

  Den 20 augusti, år 2006, publicerade Svenska Dagbladet (SvD) en intervju med Göran Hägglund, partiledare för Kristdemokraterna.

  Apropå abortfrågan sade Hägglund - "En abort innebär att ett liv släcks". Kristdemokraterna anser alltså att aborter som sådana är mord.

  Samtidigt stod det i KD´s principprogram - "Lösningen på detta dilemma är emellertid inte ett förbud" Men vad kan det vara för dilemma i frågan om att förbjuda mord? Det är väl inte så svårt att lagstifta mot mord?

  Vad KDs "dilemma" i denna fråga egentligen består av är uppenbart. KD skulle inte ha en chans att ingå i en borgerlig regering om de insisterade på att aborter i lag skulle förbjudas. De övriga tre borgerliga partierna skulle nämligen aldrig gå med på att förbjuda abort.

  Så Kristdemokraterna är villiga att tolerara något som de själva anser är mord! När detta är nödvändigt för att skaffa dem själva politisk makt. Snacka om hyckleri och cynism!

  KD är det mest moraliskt korrupta riksdagspartiet i Sverige av dem alla idag! Inte ens Moderaterna driver det politiska taktiserandet lika långt som KD gör. Och inte ens hos kommunisterna i Vänsterpartiet är ondskan så långtgående att de i rena rama taktiska syften tolerar något som de själva anser utgör mord.

  Nej, vi måste alla hjälpas åt att se till att KD hamnar under fyrpartispärren i det kommande valet! Hur du än röstar i valet så rösta på ett annat parti än KD. Eller rösta blankt.
  Last edited by henriku; 07-11-2020, 10:56 AM.
Working...
X