Announcement

Collapse
No announcement yet.

Brun, röd och grön socialism

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Visa
Clear All
new posts

 • Brun, röd och grön socialism

  Är socialismen död?

  Den bruna socialismen är i alla fall nästan död. Det är mest bara ett fåtal knäppskallar som idag bekänner sig till nazismen eller fascismen.

  Den röda socialismen är på väg att dö. Antalet kommunister verkar minska – och många av de som finns kvar vågar inte visa det öppet.

  Men tyvärr växer den gröna socialismen idag. Alltflera svenskar sympatiserar med miljörörelsen. Och åtskilliga av dem blir t.o.m. aktiva miljöaktivister.

  Socialismen är därför inte död. Miljörörelsens ledare vill ju införa planekonomi, med snack om behovet av att ”skydda miljön” som kamouflage.

  De gröna vill t.ex. ha en energipolitik som bygger på centralstyrning. De vill förbjuda alla människor och företag att framställa energi medelst kärnkraft och de vill på sikt förbjuda energiframställning medelst eldning av kol, olja och naturgas. De vill att staten skall använda sin våldsmakt för att tvinga oss alla att bli beroende av solenergi, vindenergi och biomassa istället.

  De gröna vill förbjuda eller ransonera alla de kemikalier som de påstår förstör ozonskiktet. För att nå det målet måste de införa en världsomfattande myndighet som bestämmer vilka kemikalier, och hur mycket av dem, som får användas i världens enskilda länder.

  De gröna vill begränsa mänsklighetens framställning och utsläpp av s.k. ”växthusgaser” som t.ex. koldioxid och metan. För att nå detta mål som måste de införa en världsregering som fastställer kvoter för koldioxid- och metanutsläpp för samtliga enskilda länder. Om ett land råkar överstiga sin kvot kommer det att uppfattas som en aggressionshandling. Världsregeringen skulle då i förlängningen behöva använda militära medel mot det tredskande landet.

  De gröna vill t.o.m. bestämma vad vi ska göra med våra sopor. De vill använda statens våldsmakt till att tvinga oss alla att diska våra tomma mjölkkartonger och kaviartuber så att dessa ska kunna återvinnas. De gröna vill tvinga oss alla att kompostera alla våra matrester. De vill tvinga oss att kånka på alla våra tomflaskor till behållarna för glas- och plaståtervinning. O.s.v.

  De grönas ”idealsamhälle” blir inte bara en socialistisk stat. Det blir dessutom en världsomfattande stat. Det blir t.o.m. en totalitär världsstat!

  Detta är en logisk utveckling. De gröna kan ju inte förmå mänskligheten att offra sig för naturens förmenta skull utan att använda våld. De flesta människor ger ju inte upp sina liv alldeles frivilligt!

  Nazismen och kommunismen kostade miljontals människoliv och ett ofattbart lidande därför att så många människor inte genomskådade deras dyrkande av uppoffring till förmån för kollektivet innan det blev för sent. Idag gäller det för mänskligheten att genomskåda miljörörelsens vurm för mänsklig uppoffring till förmån för naturen innan det blir för sent.

  Läs Och världen skälvde – filosofen Ayn Rands stora idéroman. Den boken innehåller den bästa kritiken av socialismen som någonsin skrivits.
  Last edited by henriku; 11-16-2021, 12:16 PM.
Working...
X