Announcement

Collapse
No announcement yet.

Rasismen är kollektivistisk

Collapse
X
 
 • Filter
 • Tid
 • Visa
Clear All
new posts

 • Rasismen är kollektivistisk

  Rasismen börjar visa fram sitt fula tryne även i Sverige. Hetsen mot utomeuropeiska invandrare härjar nuförtiden t.ex. Sverigedemokraterna går framåt i opinionsmätningarna. Allt detta beror till stor utsträckning på Sveriges socialister.

  Socialisterna har under en lång följd av år gjort stora ansträngningar för att bringa de svenska medborgarna till uppfattningen att de blott och bart är fragment av någon grupp – istället för att vara självständiga individer. Och därtill har socialisterna spridit uppfattningen att samhället endast består av grupper står i ständig konflikt med andra grupper. Detta utnyttjar nu rasisterna. De skördar bara det som socialisterna har sått.

  Socialisterna har i många år fört fram budskapet att ”Det är oss hederliga arbetare mot de där parasitära kapitalisterna!” Rasisterna för nu fram en variant på samma kollektivistiska tema. De basunerar ut att ”Det är oss hederliga svenskar mot de där parasitära invandrarna!” Och budskapet går i stor utsträckning hem hos samma grupper som socialisternas propaganda gjorde förr i tiden.

  Socialisterna har röjt vägen. Utan socialisternas envisa och outtröttliga verksamhet under de senaste decennierna hade rasisternas möjligheter idag varit mindre.

  Det är grovt hyckleri när Sveriges socialister nu ger sig ut för att vara rasismens mest konsekventa motståndare. Både socialismen och rasismen är ju varianter på samma sketna kollektivism. Motsatsen till såväl socialistisk som rasistisk kollektivism är individualismen. Rasismens värsta fiender är det fåtal av oss svenskar som förstår att förespråka individualismen och laissez-faire kapitalismen.
  henriku
  Senior Member
  Last edited by henriku; 05-14-2021, 03:27 PM.
Working...
X